Top 5 avantaje oferite de podelele tehnice

Podelele tehnice – sau pardoselile suprainaltate – au aparut in prima faza ca o solutie ideala pentru a gestiona cat mai eficient spatiile destinate centrelor de date. Necesitatile prezentului au facut insa ca aceste solutii sa isi gaseasca aplicabilitate in domenii foarte variate, de la spatii rezidentiale si pana la institutii publice, spatii industriale sau comerciale.

In cele ce urmeaza am realizat un top al avantajelor oferite de podelele tehnice, cu 5 puncte definitorii, care va vor convinge ca aceasta este solutia ideala, indiferent de specificul activitatii desfasurate intr-un anumit spatiu.

  1. Solutii diverse, cu aplicabilitate extinsa

Indiferent daca este vorba despre un centru de computere, o hala industriala sau un spatiu dintr-un hypermarket, pardoselile suprainaltate reprezinta alternativa ideala.

Astfel de podele tehnice reusesc sa mascheze eficient atat sistemele de incalzire in pardoseala, cat si cele de ventilatie sau cablurile de alimentare si telecomunicatii care in alte situatii incomodeaza si strica aspectul intregii incaperi.

  1. Podelele tehnice ajuta la optimizarea si eficientizarea oricarui spatiu

Pardoselile suprainaltate ofera solutia perfecta pentru optimizarea oricarui spatiu. Ca simplu exemplu, imaginati-va cat de mult din suprafata incaperii ajung sa ocupe radiatoarele la un sistem clasic de incalzire. Solutia de eficientizare a spatiului si de obtinere a unui aspect mai aerisit o constituie in acest caz instalarea unui sistem de incalzire in pardoseala. Acesta din urma, impreuna cu o podea suprainaltata, reprezinta alternativa perfecta de a eficientiza spatiul de acasa, de la birou, sau chiar dintr-o hala de productie.

Astfel, indiferent daca trebuie inlaturate din “peisaj” instalatiile electrice, de telecomunicatii sau cele de incalzire, pentru a obtine un spatiu mai larg si mai aerisit, modelele de pardoseli tehnice pe care vi le punem la dispozitie pe podele-tehnice.com/ro ofera solutiile ideale. Spatiul eliberat in acest fel poate fi fructificat diferit.

  1. Mascarea tuturor instalatiilor

Dupa cum mentionam si anterior, pardoselile suprainaltate ofera suficient spatiu intre podea si sapa de ciment sau beton, pentru a masca orice tip de instalatii. Poate fi vorba in acest caz despre sisteme de incalzire si climatizare, despre diverse cabluri de alimentare sau telecomunicatii sau oricare alte astfel de elemente.

  1. Aspect deosebit

Tinand cont de avantajele prezentate la punctele 2 si 3, deducem cel de-al 4-lea atu oferit de podelele tehnice pe care le comercializam in cadrul site-ului podele-tehnice.com/ro. Este vorba despre aspectul estetic deosebit si aerisit oferit oricarei incaperi in care sunt implementate asemenea solutii.

Pentru a va face o idee clara in acest sens, va propunem un exercitiu de imaginatie. Inchipuiti-va un centru de prelucrare a datelor sau o camera in care se afla serverele unei companii ce ofera servicii de telecomunicatii. Cum ar arata un astfel de spatiu cu toate cablurile dispuse pe podea, la vedere? Pe langa faptul ca e foarte incomoda interventia intr-o astfel de situatie, nici aspectul vizual nu este tocmai placut. Podelele tehnice pot sa mascheze insa mare parte din toate aceste cabluri, iar imaginea de ansamblu a spatiului va primi un mare plus.

  1. Intretinere facila

Nu in ultimul rand, podelele tehnice se deosebesc de alte tipuri de solutii prin usurinta pe care o ofera utilizatorilor la nivel de intretinere. Realizate din panouri modulare ce pot fi instalate si demontate foarte usor, aceste podele tehnice permit oricand acces facil la instalatiile pe care le mascheaza.

Misiunea curateniei este de asemenea inclusa la capitolul intretinere. Podelele tehnice pot fi tratate special, pentru a capata proprietati antistatice si hidrofobe, ceea ce usureaza considerabil misiunea curatarii acestora prin impiedicarea acumularii excesive a murdariei.

Daca aceste 5 avantaje nu v-au convins, va invitam sa accesati www.podele-tehnice.com/ro, pentru a verifica tipurile de solutii pe care le oferim, domeniile in care pot fi aplicate si caracteristicile specifice care aduc mult mai multe atuuri pentru orice spatiu in care sunt instalate aceste pardoseli suprainaltate.

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *